top of page

Kliniğimizde Vajinismus Toplantısı

Kliniğimizde Vajinismus Toplantısı Vajinismus ile ilgili sorulacak tüm sorularınızı hazırlayın… Ağrılı ilişki yani genel bilinir adıyla vajinismus hastalığı evliliklerin %5-10’unu etkilemektedir. Bu rahatsızlığı olan kadınlar başlarındaki bu sıkıntıdan kimseye bahsetmezler, bunu belki eksiklik belki de utanç kaynağı gibi görürler. Hem kendilerine hem de eşlerine verdikleri bu rahatsızlık nedeniyle zamanla depresyona girmelerine sebep olur.


Kliniğimizde Vajinismus Toplantısı

Ağrılı cinsel ilişki sorunu yaşayanlar vajinismus hastalığını yenmiş veya hala hasta olan kişiler ile daha önce karşılamadıkları için bu rahatsızlığın sadece kendilerinde olduğunu sanırlar.

6 Ocak 2018 tarihinde, saat 14:00 da düzenleyeceğimiz bu toplantı ile vajinismus rahatsızlığı olan kadınlarla kliniğimizde bu rahatsızlığın tedavisini almış, iyilşemiş kadınları bir araya getiriyoruz. Amacımız kadınların bu hastalıkta yalnız ve çaresiz oldukları düşüncesini yenmelerini sağlamaktır.


Hem kendileri gibi hastalıktan yorulmuş hem de tedavi olmuş diğer kadınlar ile görüşerek sorunları ile ilgili akıllarındaki tüm soruları tabiri caizse ‘ damdan düşmüşün halini damdan düşen anlar’ diyerek ‘damdan düşenler’e sormalarını ve kadınların birbirlerinden destek alarak kişisel tecrübe ve yaklaşımlarını paylaşmalarını sağlıyacağız.


Eğer ağrılı ilişki sorunu yani vajinismus rahatsızlığınız varsa toplantımıza sizi de bekliyoruz.

Toplantı katılım sayımız sınırlı olduğu için lütfen 05326324034 kliniğimizin numarasını arayarak yerinizi ayırtın.



Görüşmek üzere….

5 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page